Dip:
– kešu cca. 1 sklenička
– česnek 6 stroužků (dle chuti)
– 2 polévkové lžíce citronového džusu (nemusí)
– kopr pár snítek (nemusí)
– sůl
– voda
Kešu předemelte v mlýnku na kávu na prach. Dejte všechno do mixeru a rozmixujte. Přidejte vodu podle konzistence aby byl krém.
Nakrájejte zeleninu k dipu.
Velmi dobré jídlo,nečekal jsme že by to bylo tak super.
Zdraví Josua
Cože? Něco česnekového? Faaajn. Česnek totiž miluju. Zítra valím koupit kešu a tenhle recept ochutnám.
Díky za něj!
vitarián Jindra
Tento dip už si dělám pravidelně, je úžasnej, dávám hodně česneku, jen ať to má grády. Moc děkuju za recept, je vynikající.
Jo a ten kopr – není pravda, že nemusí být, je tam naopak chuťově vynikající, takže doporučuji jej nevynechávat.
Opakuju – je to mňááááám!
vitarián Jindra
Dobrý deň.
Dnes sme si pozreli vaše videá a samozrejme aj vaše recepty. Páčia sa nám vaše názory a spôsob, akým prezentujete živú stravu. Ja i môj partner sa tiež uberáme cestou živej stravy. Je úžasné porovnávať pocity, ktoré máme zo živej stravy a z jedla, ktoré sme jedli predtým. Ako hovoríte vy „jedlo ubité na smrť“. Páči sa mi to spojenie.
Želáme vám veľa šťastia a samozrejme osobných i pracovných úspechov. S úctou
http://www.rawlife.cz
Dobrý den, po shlédnutí vašich videíí jsme okamžitě s manželem přestali jíst vegetariánské jídlo, 20 let nejíme maso ani vejce, ale VY jste byl ten impuls pro okamžité rozhodnutí…do té doby jsme si mysleli, že je to těžké přejít z vegetariánství na vitariánství…Jste úžasný člověk, moc díky….
Dobrý den,
název je sýrovo-česnekový dip, ale nějak v ingrediencích ten sýr nevidím 🙂
Dobrý den! To jenom připomíná sýr:)