Špagety:
nastrouhat na špagetovém struhadle 2 cukety (pro 2 osoby), nebo škrabkou nakrájíte tenké nudličky
Omáčka:
3-4 rajské
1 červená paprika
100 g sušených rajčat
bazalka – několik lístků
oregano několik lístků nebo prášek
2 stroužky česneku
sůl
4-5 polévkových lžic olivového oleje
Vše umixujete (ne moc, aby to mělo strukturu) a ochřejete do teploty ne výše než 40 C.
Hi,všichni,
jak se říká v úvodním videu, už jsem měla dost mrtvé stravy. Jsem 10 let vegetariánka a i tak to není ok. Teprve začínám, objevuji. Potřebuji mixér, který máte v ukázkách. Můžete mi dát informace? Přeji krásné dny, fandím!!! Lia, Přerov
Ahoj Lio,
odpověď najdeš ve videu „pravda o stravě č.2“. Tam je vše. Držím palce se syrovou stravou!!!
Jo a ještě – jaký mlýnek a odšťavňovač doporučujete? Díky,Lia
Ahoj, tento recept je opravdu výborný 🙂 Díky. je to rychlé a zasytí!
Velmi Vám fandím, skvělé recepty i rady. Jen tak dále 🙂
Č o je špagetové strúhadlo?A špagety nevariť?Dajú sa jesť?Prepáčte, som začiatočníčka.
omluvte mě jestli se pletu, ale já bych řekl, že klasické pšeničné špagety v tomto receptu vůbec nebyly použity, je to nahrazeno cuketou