Pro základnu:
1 šálek kešu
2 polévkové lžíce agave
1/4 šálku kokosového oleje
2 čajové lžičky vanilky
1/4 čajové lžičky soli
2 čajové lžičky citronové šťávy
– Nejprve rozemelte kešu na mouku.
– Přidejte ostatní ingredience a promíchejte.
– Dejte do formy a do ledničky.
Pro náplň:
3 šálky kešu, namočené 1-2 hod.
1 šálek kokosového oleje
1/2 šálku citronové šťávy
2 polévkové lžíce vanilky
1/2 čajové lžičky soli
3/4 šálku agave
1 1/2 šálku šťávy z granátového jablka
1/2 šálku šťávy z červené řepy (nemusí být, je to kvůli barvě)
– Rozmixujte v rychlém mixeru na jemno.
– Nalijte na základnu.
– Dejte do mrazáku až se to přestane lepit na formu. Poté dejte do ledničky, kde cheesecake přechováváte do konzumace (pěkně oficielně řečeno, co? 🙂 )
Na mandarinkovou zmzlinu:
2 šálky kešu
1/2 šálky kokosového másla/oleje
1/4 šálku agave
1 čajová lžičky vanilky
3 šálky mandlového mléka*
1 šálek mandarinkové šťávy
2 čajové lžičky mandarinkové kůry
Špetka soli
– Promixujte až bude jemný krém a ochutnejte, zda je dostatečné sladké a eventuelně přidejte agave. Pak dejte do nádoby a do mrazáku.
*Mandlové mléko připravíte tak, že na 1 šálek mandlí 3 šálky vody a důkladně rozmixujete a pak přecedíte.
Zdroj receptu: http://therawchef.com
What a great blog
Thank you!!! It’s nice to get such koments!!!
– Trei and I are trying to be more cciecnsnoe about what we eat too ..food is healing .if you make the right choices. I know a Raw/Vegan expert who has seen her life change in radical ways she just recently told me that it’s going around in the raw circuit that agave nectar might be worse for you than high-fructose corn syrup the consensus if that raw honey is a better option. just some food for thought
Thank you!