Dip: – kešu cca. 1 sklenička – česnek 6 stroužků (dle chuti) – 2 polévkové lžíce citronového džusu (nemusí) – kopr pár snítek (nemusí) – sůl – voda Kešu předemelte v mlýnku na kávu na prach. Dejte všechno do mixeru a rozmixujte. Přidejte vodu podle konzistence aby byl krém. Nakrájejte zeleninu k dipu.
Celý článek
– 1-2 rajské – 2 mrkve – 1 řepa – 1 pomeranč – Pažitka, petržel – 1 zelí – 2-3 polévkové lžíce olivového oleje (nebo slunečnicového) – 1 polévková lžíce šťávy s citronu – sůl V mixeru s vodou rozmixujeme půlku řepy, 1 mrkev, rajské a pomeranč. Na struhadle nastrouháme 1 mrkev a druhou půlku řepy. Nakrájíme pažitku a petržel. Přidáme olej,...
Celý článek
Špagety: nastrouhat na špagetovém struhadle 2 cukety (pro 2 osoby), nebo škrabkou nakrájíte tenké nudličky Omáčka: 3-4 rajské 1 červená paprika 100 g sušených rajčat bazalka – několik lístků oregano několik lístků nebo prášek 2 stroužky česneku sůl 4-5 polévkových lžic olivového oleje Vše umixujete (ne moc, aby to mělo strukturu) a ochřejete do teploty ne výše než...
Celý článek
Do mixeru hodíte zmražené jahody (nebo maliny) cca 300g (pro 4osoby), nepražené kešu 130g, polévkovou lžíci lecitinu (nemusíte), 3 kávové lžičky chia semínek, šťávu z citronu (2 pol. lžíce), kokosový olej 3 kávové lžičky, organic protein (nemusíte). Osladíte medem či hroznovým cukrem, vanilka (nemusíte), přidáte vodu dle konzistence (ne moc, aby byl krém) a to vše důkladně...
Celý článek
3-4 rajské nebo krabička cherry rajských 1 červená paprika 100 g sušených rajčat bazalka několik lístků oregano několik lístků nebo prášek 2 stroužky česneku voda sůl 4-5 polévkovich lžic olivového oleje Vše umixujete (ne moc, aby to mělo strukturu) a ochřejete do teploty ne výše než 40 C.
Celý článek
Korpusy (3 ks): 6 banánů, 1/2 sklenice vlašských ořechů Sušit 8-10 hodin v sušičce. Krém: fíky (3 hodiny nasáknout vodou) 1 banán meruňky Na korpus namažeme krém, přidáme banány a meruňky, pak druhý korpus, namažeme krém, dáme jahody, pak třeti korpus namažeme krémem, dáme lesni směs a jahody. Ale můzete používat ovoce, jaké máte. Díky za nápad www.syroedenierecepty.ru
Celý článek
Základ: lesní směs, slunečnicová semínka, dýňová semínka, nakrájené banány. Mléko: mandlové mléko (1 část mandlí, 3 části vody promixovat, procedit přez síto), borůvky, med, lecitin (nemusí), banán (nemusí).
Celý článek
1 šálek mandlí, na prach rozemletá polévková lžíce dýňových semínek, na prach rozemletá polévková lžíce slunečnicových semínek, voda, slunečnicový olej 4-5 polévkové lžíce, sůl, celerová šťáva – 3 polévkové lžíce, špetka kayenského pepře, špetka muškátového oříšku, stroužek česneku hrášek 200 gr. Přidejte hrašek a vše rozmixujte. Ohřejte v kastrůlku na teplotu do 42 C.
Celý článek
Pro základnu: 1 šálek kešu 2 polévkové lžíce agave 1/4 šálku kokosového oleje 2 čajové lžičky vanilky 1/4 čajové lžičky soli 2 čajové lžičky citronové šťávy – Nejprve rozemelte kešu na mouku. – Přidejte ostatní ingredience a promíchejte. – Dejte do formy a do ledničky. Pro náplň: 3 šálky kešu, namočené 1-2 hod. 1 šálek kokosového oleje 1/2 šálku...
Celý článek
1 litr teplé vody, 2 čajové lžičky kajenského pepře, rozemletý květák a brokolice, na prach rozemletá dýňová semínka a kešu, sůl, slunečnicový olej 6 lžic.
Celý článek