Aktivujte samoopravný režim těla!

 

Zúčastněte se on-line kurzu:

7 NÁVYKŮ K TRANSFORMACI ZDRAVÍ

Cookies a Ochrana osobních údajů

 

Provozovatel webu je:
 
David Kaliberka

Na Květnici 1118/5,

Praha 4 - Nusle,            

14000

IČ: 60174382

Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 29.11. 1993, evidenční číslo 310004-000040920, jednací číslo ŽO/04/008207/93/PAR/00.

Evidující úřad - Úřad městské části Praha 4.

DIČ: CZ7401020165

č.ú.: 2001214181/2010

 

Všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. S vašimi údaji naložíme jako s údaji soukromými a uděláme vše, abychom je zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.
 
V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku návštěvy. Osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu, nákupu produktů, vyplnění formulářů.
 
Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho emailu.
 
Využíváme ukládání souborů cookies. Cookies jsou krátké textové soubory, které vytváří webový server a ukládá je ve vašem počítači prostřednictvím internetového prohlížeče (Internet Exporer, Firefox, Chrome atd.). Slouží k tomu, aby později, když se vrátíte na stejný web, prohlížeč poslal uloženou cookie zpět a server, a ten tak získal všechny informace, které si u vás předtím uložil. Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.
 
Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese info@zivyzivot.cz.